Бъдещето започва от вашата кухня.

Бъдещето е тук и точно сега чука на вратата на кухнята ви: предлагаме много иновативни идеи за вашата кухня, например Home Connect и кухненския елф Mykie. Ако погледнем още по-напред в бъдещето, какво друго в кухнята би ви осигурило пълно съдействие? Да направим кратко пътуване напред във времето и да разгледаме технологиите на бъдещето.

Интелигентен дом още днес: Home Connect.

Скорост, опростеност и свързаност: Home Connect ви предлага един изцяло нов начин на живот, като свързва домашните ви уреди и им позволява лесно и сигурно да обменят данни помежду си и с вашия смартфон или таблет. Това е интелигентно решение: може да наблюдавате и включвате вашите уреди Bosch, оборудвани с Home Connect, независимо къде сте – от притопляне на фурната, докато сте на път към вкъщи от офиса, до проверка на нивото на препарата за изплакване на съдомиялната, докато сте на пазар.

Да ви представим: Mykie!

Кухненският елф Mykie е иновативен личен асистент в кухнята. Контролиран гласово, роботът слуша, отговаря на въпроси и помага в ежедневните задачи. Интелигентен и с лесно управление, Mykie отговаря дори на въпроси за времето. Основната цел на Mykie е да ви помага да готвите. Кухненският елф може да контролира вашите уреди Bosch с Home Connect, например съдомиялни и фурни. С Mykie можете например да търсите рецепти чрез гласово управление или през контролния панел.

Какво ще ви донесе утрешния ден: ще улесни ли готвенето изкуственият интелект?

В Бремен, Германия, в Института по изкуствен интелект изследователите учат роботи как да готвят и ги обучават в независимо самообучение, така че машините да могат да се адаптират към нови ситуации по гъвкав начин, както и да се учат от грешките и успехите си. Целта е да се обучат машините на поведение, базирано на резултатите, вместо само да реагират на указания.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!