Използвайте максимално добре пространството.

Независимо дали живеете в малък апартамент или искате да използвате по-добре кухнята, най-важно е да организирате и подредите добре пространството. Разгледайте нашите интелигентни решения за максимално използване на възможностите за съхранение и поддържане на ред в кухнята.

Кухненски остров

Един кухненски остров, много възможности за съхранение.

Кухненските острови осигуряват не само допълнително работно пространство, но и място за подреждане на готварски книги, по-малки предмети, прибори и много други. По-тесен остров с поне една допълнителна полица ще ви осигури повече пространство за съхранение на съдове за готвене и хранене. Използвайте кошници или кошове за съхранение на дребни предмети като прибори или подправки. Отстрани на кухненския остров добавете няколко полици за готварски книги и съдове, които да са ви под ръка, например чаши за кафе.

Докажете, че може да е точно обратното, като закрепите капаците на буркани към долната част на шкаф или полица.

В долната част на шкафове и полици.

Кой казва, че единственото място за съхранение на хранителни продукти е върху полицата или в шкафа? Докажете, че може да е точно обратното, като закрепите капаците на буркани към долната част на шкаф или полица. По този начин с помощта на красив комплект буркани може елегантно да съхранявате паста, подправки и други продукти.

Когато мястото за шкафове и чекмеджета не достига, използвайте разумно вертикалното пространство.

Използвайте вертикалното пространство!

Когато мястото за шкафове и чекмеджета не достига, използвайте разумно вертикалното пространство. Монтирайте полици, поставки или табла, за да махнете приборите от кухненския плот и да ги закачите на стената. Помислете също как да закачите тенджери и тигани на стенна поставка.

Когато пространството не достига, е още по-важно да го използвате оптимално!

Използвайте забранените пространства.

Когато пространството не достига, е още по-важно да го използвате оптимално! Поставете по-малки шкафове или полици на стената или над прозорците. Наклонено чекмедже под мивката също е удобен начин за съхраняване на гъби и принадлежности за миене на съдове, които иначе бихте държали върху плота. Използвайте горната повърхност на шкафовете, за да подреждате красиви бутилки със зехтин или оцет, декоративни съдове или кошници – по този начин освен че използвате максимално пространството, постигате и естетически ефект.

Поставете шкафове с по-малка височина един до друг, свържете ги и оформете удобно място за сядане върху тях.

Място за съхранение във всеки кът.

Вашата кухня тип „галерия“ има ли прозорец в единия край? Това е идеална възможност да си направите сами пейка под прозореца с вградени шкафчета или чекмеджета. Поставете шкафове с по-малка височина един до друг, свържете ги и оформете удобно място за сядане върху тях. Предимството на този тип съхранение: шкафовете са само на няколко крачки от работния ви плот, а има и място, където приятели и близки могат да поседнат, за да си бъбрят с вас, докато готвите.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!