Кухнята става дигитална.

Най-важното нещо в кухнята на милениалите e наличието на мобилно устройство. Милениалите се допитват до мобилното си устройство на всеки етап от готвенето: да решат откъде да поръчат продуктите, какво да сготвят, какво да купят и как да го приготвят. Прочетете повече за тази тенденция в кухнята сред милениалите и научете как мобилното ви устройство може да ви помага в процеса на готвене.

Интернет заменя традиционната готварска книга.

Интернет заменя традиционната готварска книга.

Преди двадесет години освен майката или бабата в семейството готварската книга е била единственият друг източник на рецепти. Това се е променило напълно. За милениалите най-важният източник на рецепти за готвене, вдъхновение и идеи е интернет. След като са намерили нещо подходящо във „фазата на търсене“, най-важната част от процеса на готвене е да са креативни и да добавят нещо от себе си към рецептата, за да й придадат уникален характер

Трябва ви съвет? Попитайте YouTube

Трябва ви съвет? Попитайте YouTube.

След като решат какво ще готвят и какво ще ядат, милениалите търсят онлайн съвети за приготвянето му. Кулинарните канали по YouTube с указания „как да“ са по-популярни от всякога. Това се доказва и от броя на търсенията по темата за готвенето, която е една от най-популярните, свързана с рубриките „как да“ в YouTube.

Когато липсва информация: попитайте Siri или Alexa.

Когато липсва информация: попитайте Siri или Alexa.

Всички сме го правили. Готвите и ви трябва информация, например за определена температура на готвене, но ръцете ви са заети! 23% от милениалите вече използват мобилните си устройства за гласово активирано търсене на информация – Siri и Alexa стават все по-популярни за искания като тези.

HelloFresh: интересни идеи за готвене и продукти – доставка в една кутия.

HelloFresh: интересни идеи за готвене и продукти – доставка в една кутия.

Вие получавате кутията с храната, а фурната или готварският плот получават рецептата! С HomeConnect и HelloFresh започва една напълно нова ера в кухнята: за всяка рецепта на HelloFresh, която поръчвате, фурната ви получава необходимите настройки. Така че може да сте сигурни, че всяко ястие, което приготвяте, ще е не само прясно, но и изключително вкусно.

Еспресо след вечеря? Алекса приема поръчката.

Еспресо след вечеря? Алекса приема поръчката.

Приготвянето на вечеря или ястие с помощта на мобилните технологии не приключва с търсенето на информация или съвет в Google. Дигиталната помощ е нужна дори след вечерята. Например с Amazon Echo, говорител тип „свободни ръце“, вие държите нещата под контрол само с гласа си. Той ви свързва с Amazon Alexa, облачна услуга с гласов контрол, която позволява лесен и интуитивен достъп до информация, музика, осветление и домакински уреди, например кафемашина HomeConnect от Bosch. Така че не се изненадвайте, ако вечеряте с милениали и след вечерята те си поръчат еспресо на Alexa.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!