Skip to content
Домакински уреди
MyBosch

Идеи за малка баня

Пералня със сушилня Bosch в малка модерна баня, украсена с растения и хигиенни продукти на рафта.

Идеи за малка баня:

4 съвета за дизайн на малка баня и идеи за съхранение, като поставяне на вашата пералня в банята.

Вашата баня е чудесно място да разгърнете всичките си идеи за интериорен дизайн - особено ако банята ви е малка. Ето защо събрахме идеи за малки бани, дори включващи ръководство за това как да поставите пералня със сушилня или пералня в банята, за да ви помогнем наистина да се възползвате максимално от жилищното си пространство. Мислете мащабно, за да се възползвате максимално от вашата малка баня. Погледнете и се вдъхновете.

Анимация за пералня със сушилня Bosch на първата снимка и подредена перална машина и сушилня Bosch на втората снимка

1. Планирайте своето пространство.

Планирането на пространството е съществена стъпка в процеса на интериорния дизайн. Тук ще намерите няколко идеи за малка баня, които ще ви помогнат да проектирате по-ефективни пространства.

Първият и най-важен съвет: Не се страхувайте да отидете вертикално и да монтирате възможно най-много на стената. Можете да подреждате рафтове за хавлии или дори да окачите няколко допълнителни деко елементи от тавана.

Това ще направи помещението да изглежда по-голямо и ще ви създаде допълнително пространство, за да поставите дори пералня със сушилня в плана на банята, който първоначално не е включвал такава. Ако имате високи тавани, можете също да поставите сушилнята си върху пералнята, като използвате свързващите комплекти на Bosch. Идеалните решения, когато в банята ви няма много място.

Анимиран gif, показва различните начини за съхранение на кърпи и хигиенни продукти в малки бани.

2. Бъдете креативни със съхранението.

Вдъхновете се с няколко креативни идеи за съхранение в малки бани, за да увеличите максимално използването на пространството:

1. За да се възползвате максимално от вашата малка баня, използвайте елегантно съхранение в стената. Вместо да съхранявате хавлиите и хигиенните си продукти в обемни шкафове, изберете съхранение в стената. По този начин имате допълнително място за кърпи, тоалетни принадлежности и дори растения, като същевременно ефективно увеличавате размера на стаята.

2. Малка етажерка стълба за баня също може да бъде много практично решение за съхранение.

3. Професионален съвет за малки бани: вместо обикновена пералня, изберете пералня със сушилня Bosch Уредът, всичко в едно, изсъхва толкова перфектно, колкото и изпира - и можете да се сбогувате с големите сушилници във вашия хол.

Черна лампа на тавана пред голямо огледало в малка баня с модерни декоративни елементи.

3. Обърнете внимание на интериорния дизайн.

Визуално можете да създадете повече пространство в малката си баня, като използвате големи огледала, големи прозорци на тавана и светли цветове. Можете дори да вградите кошница за пране в шкаф, за да изглежда още по-голяма.

Добавете малко топъл дървен акцент върху стелажния елемент на рафтовете и в умивалника, за да добавите уютен елегантен щрих във вашата баня.

Пералнята със сушилня Bosch с гланцови хромирани приложения създава привлекателен контраст.

Анимиран gif, който показва в баня пералня със сушилня на Bosch, която почиства дрехите с пара.

4. Помислете за многофункционалност и използвайте пералнята със сушилня на Bosch.

Ако пространството е ограничено и всеки сантиметър е от значение: една чудесна идея за малката баня е да се създаде комбинирано решение "баня- и перално помещение" в едно помещение.

Баня с монтирана в колона пералня със сушилня е добро решение за малки пространства. Можете дори да поставите конфигурацията си в шкаф, за да я поддържате подредена.

Ако обаче не можете да отидете вертикално, Bosch има и компактно решение за пране: пералня със сушилня Bosch.

Тя изсъхва толкова ефективно, колкото и пере, до 6 килограма, всичко това наведнъж, с един уред. Без нужда от допълнително ръчно преместване и не е необходима отделна сушилня. Освен това, пералнята със сушилня на Bosch също така може да почиства с пара любимите ви дрехи, за да премахва с лекота гънките и миризмите, като ви спестява няколко пътувания до химическото чистене. Пере, суши и почиства с пара, уред всичко в едно: най-доброто решение за спестяване на място за вашето пране.

Перални със сушилня Bosch

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!