Не само дрехите се нуждаят от добро почистване – имаме няколко супер съвета, за да ви помогнем да перете някои обикновени предмети, които може би не ви хрумва да пуснете в пералнята.

Мопове

Мопове

Настройте температурата на 60° C и изберете коя да е стандартна програма – използвайте функцията "Активен кислород" (ActiveOxygen), ако е налична. Ако на мопа има пластмасови части, добавете няколко хавлии, за да не се повреди барабана – и винаги използвайте силен препарат.

Плюшени играчки

Плюшени играчки

Сложете ги в мрежа за пране или калъфка за възглавница и ги изперете на програмата за плюшени играчки. Ако нямате такава програма, настройте пералнята на програма "Лесна грижа" (Easy-Care) и използвайте функцията "Активен кислород" (ActiveOxygen), ако е налична.

Кецове

Кецове

Винаги четете етикета на обувките си, за да видите дали могат да се перат. За да ги подготвите за пералнята, махнете връзките и изчеткайте полепналата мръсотия, ако има такава. Използвайте кратка лека програма като нормалната за памук (Cotton Normal). Също така е добра идея да пъхнете и няколко хавлии с тях в пералнята, за да избегнете разстройване на баланса и евентуален шум.

Раници

Раници

Просто ги обърнете наопаки, пъхнете ги в пералнята и изберете програмата "Лесна грижа" (Easy-Care). За да са в най-добро състояние, никога не ги перете на повече от 20° C.

Нашийници и каишки за животни

Нашийници и каишки за животни

Сложете ги в мрежа за пране, за да не се оплетат, и ги пъхнете заедно с няколко хавлии. Добавете малко препарат – но без омекотител – и изберете нормалната програма за памук. И не забравяйте да изперете на ръка изделията, които са направени от кожа.

MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!