Изборът на подходящо кухненско оборудване е най-важната част, когато става дума за готвене и печене. Без значение дали приготвяте храната на пара, на бавен огън или просто овкусявате: подходящото оборудване ви позволява да постигнете желаните резултати в кухнята.

Хлебарят, самураят и работникът

Нож за хляб, нож сантоку и нож на главния готвач

  • С назъбеното си острие ножът за хляб преминава успешно и през най-твърдата коричка.
  • Ножът сантоку е идеален за три от най-важните продукти в кухнята: риба, месо и зеленчуци.
  • Ножът на главния готвач отговаря точно на името си: най-важният нож на готвача. Той е подходящ за рязане на месо и зеленчуци.

Специалистът по разфасоване, професионалистът и майсторът на кълцането

Нож за месо, универсален нож и нож за кълцане

  • Заради дългото и тънко острие ножът за месо позволява много прецизно оформяне на късовете месо.
  • Универсалният нож е идеален за всякакви нужди и задачи в кухнята, които изискват прецизност.
  • Острият, леко извит нож за кълцане е перфектен за ситно нарязване на подправки.

Смелото точило и голямата беля

Стомана за заточване и кухненски ножици

  • Стоманата за заточване е идеалният инструмент за поддържане на качеството на ножовете.
  • Качествените кухненски ножици са важна част от оборудването на всяка кухня.

Нежният, деликатният и майсторът на яйцата

Шпатула за тесто, силиконова четка и бъркалка

  • С шпатулата за тесто обирането на тесто от купи и съдове е по-лесно отвсякога.
  • Силиконовата четка е неизменна част от оборудването на всяка модерна кухня.
  • А с бъркалката може да разбивате всичко.

Ръчният майстор и специалистът по всичко

Ръчен миксер и кухненски робот

  • Ръчният миксер работи с различни скорости, а това го прави идеален за всякакви цели.
  • Кухненският робот е многофункционален помощник, който може да използвате за всякакви дейности в кухнята.

Критичният и точният

Везна и мерителна кана

  • Няма значение дали става дума за готвене или за печене: дигиталната везна ви помага да измерите точните продукти за всяко ястие.
  • Много полезна за измерване на количества е и мерителната кана – даже по-добре да са няколко, в различни размери.

Прецизният, разобличителят и спасителят

Ръчният пасатор, белачката и пресата за чесън

  • Супи, коктейли, смутита – с ръчния пасатор животът в кухнята става толкова по-лесен.
  • С белачката лесно и бързо белите плодове и зеленчуци.
  • А благодарение на пресата за чесън ръцете ви не попиват от миризмата на чесъна, плюс може да не белите скилидките.

Безпощадният, виртуозът на пастата и важният

Ренде, уред за приготвяне на паста и кухненски клещи

  • Рендето е задължителна част от оборудването на кухнята – с него може да пюрирате картофи, сирене и всякакви зеленчуци.
  • С уреда за приготвяне на паста може да приготвяте всякаква паста – различни форми за пълнене, тънки или класически спагети.
  • С уреда за приготвяне на паста може да приготвяте всякаква паста – различни форми за пълнене, тънки или класически спагети.

Издръжливият, разпаленият и безпощадният

Касерола за печене, термометър за месо и кухненска горелка

  • Отпуснете се и се насладете на приготвянето на лазаня или друго ястия в голямата касерола за печене.
  • Термометърът за месо е незаменим помощник за деликатно приготвяне на месо и риба.
  • А кухненската горелка е важна, когато искате да блеснете с фламбиран крем Брюле или друг изтънчен десерт.
MyBosch

Безплатна регистрация и много предимства за Вас!

Сервиз

Първокласно обслужване – преди и след покупката.

Пон.- пет. от 08:00 до 20:00 0 700 20 817

Изберете Bosch

Открийте качеството, съвършенството и надеждността.

Магазини

Открийте търговец близо до Вас!