Пастастично!
Нека ви представим нашите пет най-любими ястия с паста. Те се приготвят лесно и имат неустоим вкус. Започваме с деликатес от Пулия: оречиете (мидички) с песто от авокадо или с други думи – италианската традиция среща средиземноморската изтънченост. След това ви представяме червеното цвекло, което сме издигнали в култ заради здравословните му съставки. Приготвено в специално ястие с равиоли, това е нещо, което задължително трябва да опитате. Мастиленосините спагети с октопод привличат погледите ни на мига. В съчетание със скариди, кашу и стафиди те се превръщат в истинско произведение на изкуството, което събужда в небцето ви усещане за екзотика. Като говорим за цветове, зелената паста с оссо буко е толкова неустоима, че ще се влюбите в нея завинаги.
Мислите, че пастата трябва да е солена? Не е вярно! За всички, които не могат да се наситят на сладки неща, имаме нещо специално – ябълкови канелони. Най-сладкото изкушение.