Как да запазите храната за по-дълго
Събрали сме някои интересни съвети как да удължите живота на пресните плодове и зеленчуци.
Пазаруване на месо
За какво да внимавате, когато купувате месо? Събрахме за вас най-важните факти, с които трябва да се съобразявате, когато избирате месо.
Хитринки в кухнята
Кухнята може да е много подредено и спокойно място, в което обаче бързо да се възцари безпорядък. Вижте някои хитринки за кухнята у дома и се наслаждавайте на готвенето!
Вкусни и здравословни билки и подправки
Научете повече за най-често използваните билки и подправки с неустоим вкус.
Необикновени съставки за печене
Отклонете се от традицията при следващото печене и добавете неочаквани продукти, които ще променят представата ви за приготвяне на сладкиши. Прочетете повече за нашите Топ 5 съставки за печене, които не предполагате, че ще намерите във вашия сладкиш.
Техники за рязане на плодове и зеленчуци
Рязането на плодове и зеленчуци на парченца изглежда като детска игра, нали? Всъщност наистина е така, а когато използвате правилната техника ще се изумите какъв невероятен вкус и вид имат ястията ви.
Лук без сълзи
Мразите ли да режете лук, защото очите ви не спират да сълзят? Замисляли ли сте се защо се случва това? Това е естествен защитен механизъм на лука, който отделя дразнещи ензими, за да се предпази. Има ли начин да предотвратим това?
Как да готвите перфектно зелените храни
Запазете витамините и цвета на вашите зелени зеленчуци с тези лесни указания.